Kaštelanski šušur


Obavijest o prikupljanju otpada | Ispis |
Gradske aktualnosti
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 11 Travanj 2011 14:01

Živimo u najljepšem dijelu svijeta, u Kaštelima, između Kozjaka i mora, prostoru koji svojim krajobrazom i blizinom Splita pruža idealne uvjete života. Nažalost, čovjek svojim neodgovornim ponašanjem narušava prirodni sklad, onečišćuje zrak, more i zemlju.

 

Pred nama je ljeto, sve više ćemo boraviti u prirodi, na plažama, Kozjaku, rivi. Uredimo okoliš što je bolje moguće, jer nitko to neće uraditi umjesto nas. Počistimo naše okućnice, živice, pločnike, ulice, plaže, planinu.

Organiziramo akciju skupljanja i odvoza krupnog odpada pa će zato biti postavljeni veliki kontejneri u Kaštel Štafiliću, Rudinama, Kaštel Novom, Kaštel Starom, Radunu i u Kaštel Lukšiću od    04.04.2011.godine  do  08.04.2011. godine, te u Kaštel Kambelovcu, Kaštel Gomilici i Kaštel Sućurcu od  11.04.2011. godine do  15.04.2011.godine   na mjestima navedenim na plakatu u privitku.

Molimo Vas da više pozornosti posvetite svakodnevnom odlaganju smeća. Učinimo ugodnijim boravak u Kaštelima sebi kao i našim gostima, a oni koji su samo na proputovanju da dožive naš grad urednim, te požele da dođu kod nas na odmor.