Kaštelanski šušur


Sunglasses party u "F"-a
Autor Administrator   
Utorak, 05 Travanj 2011 08:23

Pod organizacijskom palicom Trokuta mladih Kaštela ovaj petak u Kaštel Kambelovcu održan je prvi službeni party Udruge pod nazivom Sunglasses. Iako je datum 1.4. predstavljao prvoaprilske probleme organizatorima, posjećenosti je bila iznenađujuća, te se prostor bivšeg caffe bara "F" napunio od  posljednjeg mjesta rasplesanim mladima sa zaštitnim znakom ovog partija "cvikama", saznajemo od tajnika Udruge.

 

Prvi puta na jednom mjestu TMK su okupili 4 kaštelanska Dj-a i to Fabolous M, Phil Baxley, Gudrum i The Mache koji su podigli atmosferu o kojoj će se još dugo vremena pričati kao i o noćnom izlasku u Kaštelima. Dosad su mladi samo mogli kritizirati nikakva događanja u gradu, kao i vikendom riskantna noćna putovanja prema Splitu i Trogiru. TMK će sav prihod iskoristiti za opremanje Kluba mladih u Kaštelima, koji bi trebao otvoriti vrata do kraja sljedećeg mjeseca.

Iz Udruge se zavaljuju Stjepanu Maglici na ustupljenom prostoru, kao i gradu Kaštela na razglasu. Osim nastavka organiziranja ovakvih partyja, TMK najavljuje bogati program događanja u Udruzi, kao i skorašnje akcije o kojima ćete biti pravovremeno obaviješteni, te obavještava sve zainteresirane da se mogu priključiti radu udruge preko web stranice udruge www.tmk.hr