Kaštelanski šušur


VIDEO: Veteranska liga na male branke | Ispis |
Sport
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 12 Prosinac 2011 12:45

Prva veteranska liga grada Kaštela na male branke na umjetnoj travi koja se održavala od listopada na prostoru sportskog centra Lorosa u Kaštel Lukšiću ušla je u završnicu. Deset ekipa sastavljenih od igrača iznad 35 godina života proveli su vrijeme igrajući mali balun i ugodno se družeći zahvaljujući glavnom organizatoru ove lige Ivanu Savinu.

Pobjednici sa zlatnim odličjem su autoškola Maslina iz Kaštel Novog koja je igrala u sastavu Ivan Botić, Ivan Kelava, Damir Jurić, Josip Lučić, Jakov Šunjić, Ivan Kuzmanić, Toni Glumić, Ivan Savin i voditelj ekipe Jure Lučić. Drugoplasirana je ekipa Kaštel Sućurac, a treće mjesto zauzela je ekipa Nipper, dok je četvrtoplasirana ekipa Venico iz Kaštel Novog.

 Pehare i medalje nagrađenima uručio je Hrvoje Maleš predsjednik HNK Hajduk.

Ivan Kuzmanić Marineto proglašen je najboljim strijelcem, najboljim igračem Josip Lučić Rade, a ekipa CB Takt dobila je nagradu za fair-play.


Sve utakmice sudio je sudac Denis Ninčević.


Zahvalnice za sudjelovanje dobili su i najstariji igrači lige Ivica Matijaca Belo, Ivica Grgić, Anđelko Strize, Miroslav Miro Abađoni, Nikša Kesić, Milan Marin, Damir Maletić, Matko Mateta, Ante Sanader i Tomislav Tomo Orić.


Ugodno druženje nastavljeno je uz dobru spizu koju je pripremao Živko Konsa i tamburaški sastav Fijaker.