Kaštelanski šušur


Bura - hit na radio postajama
Autor Administrator   
Srijeda, 13 Travanj 2011 13:44

U samo tjedan dana od njenog prvog emitiranja u javnosti, najnovija obrada pjesme Bura u izvedbi klape "Sveti Juraj"- HRM je u odabiru slušatelja i glazbenih urednika postala...

Više...
 
Tribina 'Za dicu Kaštela' zainteresirala stručnjake i lokalnu vlast
Autor Administrator   
Srijeda, 13 Travanj 2011 12:31

Na tribinu „Za dicu kaštela“ koju su organizirali članovi udruge Restauro odazvali su se stručnjaci psiholozi i psihoterapeuti, te predstavnici lokalne vlasti. Slab odaziv roditelja potaknuo je jedino nezadovoljstvo od strane organizatora, obzirom da se kroz čitavu tribinu provlačilo pitanje sigurnosti djece na dječjim igralištima, te važnosti dječje igre, još od najranije dobi djeteta.

Više...
 
VIDEO: Party udruge TMK
Autor Administrator   
Utorak, 12 Travanj 2011 16:20

Udruga Trokut mladih Kaštela organizirala je party u bivšem klubu 'F'.

 

Više...
 
VIDEO: Klapa HRM slavi 10 godina
Autor Administrator   
Utorak, 12 Travanj 2011 16:07

Klapa Hrvatske ratne mornarice ove godine slavi 10 godina svog postojanja.

Više...
 
Daleko akordi održani u glazbenoj školi
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 11 Travanj 2011 19:27

Natjecanje mladih glazbenika Jadrana  Daleki akordi održano je u Područnoj osnovnoj glazbenoj školi fra Bernardina Sokola u Kaštel Kambelovcu. U trajanju od dva dana, ovo Međunarodno natjecanje, 16.-to po redu okupilo je u kaštelanskoj glazbenoj školi mnoge talente i to za gudače- violina, viola, violončelo i kontrabas.

Više...
 
Čuvari Isusovog groba ponovno u Radunu
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 11 Travanj 2011 19:24

U župi Kraljice mučenika u Radunu  na petu korizmenu nedjelju  održan je Put križa u kojem su uz brojne vjernike sudjelovali i žudije – čuvari Isusovog groba.Križni put krenuo  je od crkvice Svetog Jurja u Radunu i završio u župnoj crkvi kao što je i običaj bio i minulih godina.

Više...
 
HPD Malačka organizirao uređenje i markaciju staze
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 11 Travanj 2011 19:21

U suradnji sa Planinarskim klubom „Split“ iz Splita, HPD Malačka organiziralo je ove nedjelje uređenje i markiranje staze od doma prema Oporu. Navedena staza je dio Planinarskog puta Dalmacije koja se proteže od početka Labišnice do vrha Biokova sv. Jure.

Više...
 
Zvonko Bušić predstavio knjigu
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 11 Travanj 2011 14:04

 

Knjiga ˝Zvonko Bušić˝, autora Tomislava Marijana Bilosnića, hrvatskog književnika, publicista i slikara, nakon brojnih predstavljanja diljem Hrvatske, napokon je predstavljena i u Kaštelima.

 

Više...
 
Dani Mujine pećine
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 11 Travanj 2011 14:02

 

Nizom aktinosti u organizaciji Muzeja Grada Kaštela obilježeni su ovogodišnji Dani Mujine pećine.Ovogodišnji program započeo je organiziranim posjetom učenika iz Kaštela, Trogira, Primorskog dolca i Solina pećini u subotu.

 

Više...
 
Obavijest o prikupljanju otpada
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 11 Travanj 2011 14:01

Živimo u najljepšem dijelu svijeta, u Kaštelima, između Kozjaka i mora, prostoru koji svojim krajobrazom i blizinom Splita pruža idealne uvjete života. Nažalost, čovjek svojim neodgovornim ponašanjem narušava prirodni sklad, onečišćuje zrak, more i zemlju.

Više...
 
Rezidba stare masline
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 11 Travanj 2011 14:01

Rezidba stare masline u Kaštel šTafiliću koja se tradicionalno obavlja u ožujku svake godine, ovoga je puta obavljena nešto kasnije- početkom travnja. Od strane stručnjaka iz Instituta za jadranske kulture tako je bilo i ovoga puta, a ponovno je zaključeno kako je stara Mastrinka u odličnom stanju.

Više...
 
Radionice u OŠ Bijaći
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 11 Travanj 2011 13:10

U povodu obilježavanja 100- te obljetnice rada u postojećoj školskoj zgradi OŠ Bijaći u Kaštel Novom organizirano je niz aktivnosti među kojima su i radionice u kojima  sudjeluju roditelji, učitelji i učenici. Prva skupina radionica pod nazivom „ U susret Uskrsu“ održana je minulog petka u školskoj dvorani i trajala je čitavo posljepodne.

Više...
 
Veterani Jadrana pobijedili u gostima
Autor Administrator   
Nedjelja, 10 Travanj 2011 15:00

U Kaštel Gomilici u ponedjeljak se odigrao dvoboj između veterana GOŠK-a i Jadrana. Gradski derbi završio je pobjedom gostiju iz Sućurca s rezultatom 0:1.

Više...
 
Obilježen svjetski dan autizma
Autor Administrator   
Utorak, 05 Travanj 2011 09:59

Udruga „Naša dica“ iz Kaštela protekle su subote obilježila u Kaštel Starom Svjetski dan autizma. Na taj su se način Kaštela pridružila i ostalim gradovima koji obilježavaju ovaj dan.

 

Više...
 
Sunglasses party u "F"-a
Autor Administrator   
Utorak, 05 Travanj 2011 08:23

Pod organizacijskom palicom Trokuta mladih Kaštela ovaj petak u Kaštel Kambelovcu održan je prvi službeni party Udruge pod nazivom Sunglasses. Iako je datum 1.4. predstavljao prvoaprilske probleme organizatorima, posjećenosti je bila iznenađujuća, te se prostor bivšeg caffe bara "F" napunio od  posljednjeg mjesta rasplesanim mladima sa zaštitnim znakom ovog partija "cvikama", saznajemo od tajnika Udruge.

 

Više...
 
<< Početak < « 51 52 » > Kraj >>

Stranica 52 od 52